Arctic Blast Review 2023: Bewezen resultaten voor en na

Arctic Blast Beoordelingen

Heeft u al eens iets gehoord over Arctic Blast? Volgens de Centers for Disease Control lijden ongeveer 50,0 miljoen Amerikaanse volwassenen aan chronische pijn, en 19,6 miljoen hebben high-impact chronische pijn. Hoewel uit het CDC-onderzoek is gebleken dat chronische pijn met een hoge impact het meest voorkomt bij vrouwen, oudere volwassenen, volwassenen met een overheidsverzekering en mensen die in armoede leven, heeft ieder van ons op een bepaald moment in zijn leven last gehad van de pijn. Zo erg zelfs dat chronische pijn een van de meest voorkomende redenen is waarom volwassenen medische hulp zoeken.

Hoewel er veel vrij verkrijgbare geneesmiddelen zijn om de pijn te helpen bestrijden, laten de meeste van deze oplossingen bij langdurig gebruik permanente schade achter. Supplementen Zoals Arctic Blast bieden pijnverlichting zonder blijvende effecten op het lichaam achter te laten. Volgens de ontwikkelaars van Artic Blast, is het supplement gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en heeft geen chemische toevoegingen.

In dit artikel wordt besproken wat Arctic Blast is, hoe het werkt, waarom het werkt, en hoe je het supplement moet nemen.

Wat is Arctic Blast?

Of het nu gaat om artritis, migraine, het verwijderen van verstandskiezen, sportblessures of menstruatiekrampen, vaak grijpen we naar ons medicijnkastje voor onmiddellijke verlichting van de pijn. En hoewel ze op het eerste gezicht lijken te werken, is hun effect bijna altijd een pleister, die de pijn maskeert. Pijnstillers op recept zijn aantrekkelijk omdat ze beschikbaar zijn, en het risico bestaat dat je eraan verslaafd raakt. Erger nog, langdurige blootstelling aan sommige pijnstillers kan de kleine filtrerende bloedvaten in de nieren beschadigen, waardoor analgetische nefropathie ontstaat - een chronische nierfunctiestoornis. Wat is Arctic Blast

En dat is wanneer mensen zich wenden tot onconventionele pijnbestrijdingssupplementen. De meeste van deze supplementen zijn gemaakt van kruiden en natuurlijke ingrediënten. Hoewel de meeste beweren dat ze de pijn verlichten, werkt slechts een fractie ervan ook echt, en een nog kleinere fractie wordt gemaakt door een gerenommeerd merk en kan heel goed uw gezondheid in gevaar brengen.

Arctic Blast is een voedingssupplement in de vorm van druppels, ontwikkeld door Nutriomo Labs Pte Ltd. met de hulp van Kevin Richardson, een pijnspecialist. Het supplement combineert Kevin's uitgebreide kennis van pijn en natuurlijke ingrediënten om een veilig te gebruiken supplement te produceren. Het supplement wordt ondersteund door onderzoek en is niet verslavend zoals de meeste OTC's.

Product

Arctic Blast

Land van herkomst

USA

Type supplement

Pijn verlichtende druppels

Voordelen

Verlicht gewrichts- en spierpijn
Helpt bij slapeloosheid
Verlicht angst- en depressiesymptomen
Versnelt de genezing
Helpt menstruatiekrampen te verlichten
Ontspant gespannen spieren

Fles informatie

Emoe Olie
Sint Janskruid Olie
Pepermunt Olie
Kamfer Olie
Dimethyl Sulfoxide

Prijs

Een fles kost $59.95

Beschikbare smaken

Druppels

Verzending

Gratis verzending

 Klantenbeoordeling

4.5/5

Wat zijn de ingrediënten van Arctic Blast?

Naast het verlichten van pijn en pijnen, vermindert het supplement ook spierkrampen en spierspasmen. Het supplement maakt gebruik van zijn unieke mix van natuurlijke ingrediënten die omvatten:

  • Dimethylsulfoxide. Volgens de ontwikkelaars van Arctic Blast wordt het pijnstillende supplement hoofdzakelijk gemaakt met Dimethyl Sulphoxide (DMSO). Het is een organische zwavelverbinding, een bijproduct van houtpulp en een derivaat van lignine. Dit ingrediënt kan oraal worden ingenomen, plaatselijk worden aangebracht of intraveneus worden gebruikt. Het kan worden gecombineerd met andere ingrediënten of als een op zichzelf staand supplement, en het is goedgekeurd door de FDA. DMSO wordt in de Arctic Blast formule gebruikt om pijn te verminderen en de snelheid van genezing van wonden, brandwonden en spier- en skeletverwondingen te verhogen. De eigenschap om versnelde genezing te bevorderen en pijn te verlichten maakt het populair bij atleten en sporters.
  • Pepermuntolie. Pepermuntolie wordt gewonnen uit de bloeiende delen en bladeren van de pepermuntplant, en wordt algemeen gebruikt als smaakstof in zowel voedsel als dranken. Pepermuntolie is niet alleen een smaakmaker, maar wordt in Griekenland, Rome en Egypte ook al duizenden jaren gebruikt om spijsverteringsproblemen te behandelen. Het wordt gebruikt in de Arctic Blast formule voor zijn pijnstillende, krampstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. De actieve elementen in dit ingrediënt zijn onder andere limoneen, menthol en carvacrol, waardoor het effectief is tegen GI-pijn, hoofdpijn en IBS.
  • Kamferolie. Kamferolie wordt gewonnen uit de stam en het spaanderhout, de wortelstronken en de takken van de kamferboom. Het is een veelgebruikt ingrediënt in pijnstillende medicijnen en topische pijnstillers. Het wordt gebruikt in de Arctic Blast om in te werken op de zintuiglijke zenuwreceptoren, pijn en spierpijn te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren, waardoor pijn op natuurlijke wijze wordt verlicht.
  • Emu Olie. Emoe-olie is een bijproduct van verwerkt vetweefsel van de emoe-vogel, die voorkomt in Australië, Canada en de Verenigde Staten. De olie is rijk aan omega 3-, omega 6- en omega 9-vetzuren, goede vetten. Zij bevat ook antioxidantverbindingen zoals carotenoïden, flavonen, tocoferol en fosfolipiden. Het wordt gebruikt in de Arctic Blast formule om ontstekingen te helpen verminderen, spierpijn te verzachten en artritische gewrichtspijn te verlichten.
  • Sint-janskruidolie. Sint-Janskruidolie wordt gewonnen uit de bloeiende toppen van een bloeiende plant uit de Hypericum Perfuctum-familie, die wordt gekenmerkt door zijn heldergele bloemen. Het is een spierverslapper (helpt bij menstruatiekrampen), mild kalmeringsmiddel (kan depressie behandelen), zenuwtonicum (verlicht pijn), ontstekingsremmer (geweldig om artritische zwellingen te verminderen), vulkanisch (versnelt de genezing van wonden) en verlicht spanningen.

Ingrediënten van Arctic Blast

Hoe werkt Arctic Blast? Hoe goed is het effect van Arctic Blast

Hoe goed is het effect van Arctic Blast

De ingrediënten die zijn toegevoegd aan het Arctic Blast-supplement werken afzonderlijk en samen om onmiddellijke verlichting te bieden. De Arctic Blast druppels zijn zo geformuleerd dat ze gemakkelijk door de huid dringen en pijnverlichting bieden terwijl ze een versnelde wondgenezing bevorderen. Arctic Blast's DMSO werkt in op zenuwen en blokkeert de pijn op de plaats van oorsprong, waardoor u binnen enkele seconden verlichting krijgt.

Het mengsel van ingrediënten verbetert ook de bloedcirculatie in het getroffen gebied, iets wat het genezingsproces versnelt. Naast het versnellen van de genezing, betekent een verhoogde bloedcirculatie dat de ontstekingsremmende en pijnstillende ingrediënten binnen enkele seconden naar de getroffen plek reizen. 

Sommige van de ingrediënten in Arctic Blast verminderen zwellingen. In combinatie met de ontstekingsremmende eigenschappen van sommige van de andere ingrediënten is dit supplement ideaal voor de behandeling van reumatoïde artritis en verstuikingen. De formule heeft ook spierontspanning die menstruatiekrampen en gespannen spieren van overbelasting verlicht. De druppels dringen diep door in de huid en de spieren en ontspannen de spieren.

De Sint-Janskruidolie die aan de formule is toegevoegd, biedt verlichting bij depressie, stress en angst. Naast het bieden van troost bij een stemmingsstoornis, helpt het supplement ook bij ontspanning en de behandeling van slapeloosheid. De Arctic Blast-formule heeft een verzachtende werking waardoor u ontspannen en minder gestrest bent.

De pepermuntolie in het supplement geeft de druppels een uitgesproken geur die het aanbrengen op de huid verzachtend maakt. Pepermunt verzacht niet alleen spierpijn, maar heeft ook antiverouderende eigenschappen waardoor uw huid strakker en helderder wordt.

Het Arctic Blast supplement

Het Arctic Blast supplement bereikt dit en nog veel meer zonder verslavend te zijn. Zoals hierboven beschreven, zijn alle supplementen die in dit supplement worden gebruikt natuurlijk en hebben ze geen chemische toevoegingen waardoor ze veilig te gebruiken zijn zonder angst voor bijwerkingen.

Arctic Blast klinische studies, evaluatie en resultaten 2023; Is Arctic Blast veilig om te gebruiken?

Arctic Blast is 100 procent natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen. Het supplement is gemaakt door een gerenommeerd merk Nutriomo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van enkele van 's werelds meest populaire supplementen. Hun best verkochte supplement is Arctic Blast TM, en er is geen wonder waarom. Het supplement is van begin tot eind gemaakt met de steun van de wetenschap, met een krachtige punch tegen pijn. 

Het supplement is ontwikkeld met de hulp van Kevin Richardson, een pijnspecialist met jarenlange ervaring in alles wat met pijn te maken heeft. Elk ingrediënt afzonderlijk wordt al eeuwenlang gebruikt om pijn te behandelen, met opmerkelijke resultaten. Kevin heeft deze ingrediënten gecombineerd en zorgvuldig genoeg toegevoegd om verlichting te bieden in een kwestie van seconden.

Arctic Blast klinische studies

De DMSO die in de formule van dit supplement wordt gebruikt, is goedgekeurd door de FDA, waardoor het veilig is om te gebruiken. De andere ingrediënten in de formule zijn essentiële oliën die het supplement niet verslavend maken. De formule is ontwikkeld om gemakkelijk door de huid te dringen en binnen enkele minuten pijnverlichting te bieden.

Hoe gebruikt u en Arctic Blast? Onze doseringsaanbeveling

  • Dit supplement zit in een flesje van 30 ml (1 FL Oz) en is een plaatselijk supplement dat rechtstreeks op de huid wordt aangebracht.
  • De fabrikant van dit supplement raadt aan om 3 tot 4 druppels op de aangetaste zone aan te brengen.
  • U masseert het supplement zachtjes in de huid om het diep in de spier te laten doordringen.
  • Zodra u klaar bent, moet u uw handen grondig wassen met water en zeep om te voorkomen dat u de druppels in uw ogen krijgt. Als de druppels toch in uw ogen terechtkomen, moet u uw ogen met koud water uitspoelen.

Hoe gebruik je en Arctic Blast

Het wordt sterk afgeraden om Arctic Blast druppels te gebruiken op huid met snijwonden of wonden, omdat dit een ernstige reactie kan veroorzaken. Voordat u met dit supplement begint, dient u uw arts te raadplegen om vast te stellen of u allergisch bent voor een van de ingrediënten in het supplement, een reeds bestaande aandoening heeft of zwanger bent. De fabrikant van Arctic Blast raadt dit supplement niet aan voor zogende moeders, zwangere vrouwen en mensen met huidaandoeningen.

Hoewel dit voedingssupplement uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van het product als u een reactie vertoont.

Onze Arctic Blast beoordeling en waardering: Arctic Blast Voor- en nadelen

Arctic Blast heeft honderden mensen verlichting van pijn bezorgd voor degenen die het gebruiken. Het supplement wordt door veel klanten aanbevolen en is effectief wanneer het op de juiste manier wordt toegepast. Hier is zo'n positieve recensie over het supplement.

Arctic Blast Positieve Recensie

Arctic Blast Positieve Recensie

Arctic Blast Negatieve Beoordeling

Arctic Blast lijkt verschillend te werken voor verschillende mensen. De resultaten van het supplement zijn gevarieerd, en het wordt aanbevolen om het supplement in de aanbevolen dosering en volgens de instructies te gebruiken. Het supplement heeft een sterke geur die misschien niet iedereen aanspreekt; de voordelen van dit product wegen echter op tegen de bijwerkingen.

Arctic Blast Negatieve Beoordeling

Voors:

  • De ingrediënten in het supplement zijn volledig natuurlijk
  • Het biedt resultaten binnen enkele minuten
  • Verhoogt de spierflexibiliteit
  • Versnelt de genezing
  • Plaatselijk gebruikt, geweldig voor mensen die orale medicatie haten
  • Niet verslavend
  • Ontwikkeld door een pijnspecialist
  • Gemaakt in een FDA-fabriek die voldoet aan de GMP-richtlijnen
  • Het product heeft een geld-terug-terug-beleid

Minpunten:

  • Het supplement is duur
  • Het heeft een sterke geur
  • Biedt gevarieerde resultaten
  • Niet veganistisch
  • Het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

Arctic Blast Resultaten voor en na: Werkt Arctic Blast echt, of is het oplichterij?

Arctic Blast

Resultaten

Arctic Blast na 2 weken

Het supplement biedt onmiddellijke verlichting na een paar minuten. Het aanbrengen van deze druppels op het getroffen gebied zou in de eerste week resultaat moeten geven bij artritispijn.

Arctic Blast na 4 weken

Uw gezwollen gewrichten moeten verbeterd zijn; de zwelling moet verminderd zijn.

Arctic Blast na 6 weken

Uw gewrichten moeten weer soepel en beweeglijk zijn geworden.

Arctic Blast Beoordelingen op het Internet en in Forum

Om een goed beeld te krijgen van het supplement zonder het daadwerkelijk te proberen, moet u nagaan wat mensen over het supplement te zeggen hebben.

Was Arctic Blast op Shark Tank?

Arctic Blast is nog nooit in Shark Tank geweest.

Is Arctic Blast legitiem, of zijn er waarschuwingen over Arctic Blast op het internet

Arctic Blast is een supplement ontwikkeld met de hulp van een pijnspecialist, met behulp van 100 procent natuurlijke ingrediëntengemaakt in de VS in een GMP-conforme faciliteit. Het supplement wordt gemaakt door een gerenommeerd merk dat zich richt op het maken van supplementen die een gezond leven bevorderen. Het bedrijf biedt literatuur over diëten en recepten voor een gezond leven. Waarschuwingen over Arctic Blast

Een enorm percentage van de Amerikanen lijdt aan chronische pijn, wat veel op winst beluste pseudowetenschappers ertoe heeft aangezet de markt te betreden; van de supplementen die beweren verlichting te bieden, werken er maar heel weinig. Arctic Blast is een van de weinige pijnbestrijdingssupplementen die werken. De meeste pijnstillers maskeren vaak de pijn, en hun verlichting is meestal tijdelijk.

Dit supplement dringt door in de huid, verhoogt de doorbloeding in het getroffen gebied en bevordert een snellere genezing, waardoor de pijn bij de bron wordt behandeld. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor het geen bijwerkingen heeft. Gebruikers hebben gemeld dat het gebruik van dit pijnbestrijdingssupplement hun leven ten goede heeft veranderd. Bovendien heeft Arctic Blast geen negatieve interacties met uw huidige medicijnen.
 

Waar koop ik Arctic Blast? Arctic Blast Aanbieding en Prijsvergelijking.

Nu u alles weet over dit supplement, is het zaak uit te zoeken waar u dit kunt kopen en tegen welke prijs.

Kun je Arctic Blast in de apotheek kopen?

Arctic Blast is beschikbaar voor aankoop op de website van de ontwikkelaar, en de website is uw garantie voor een legitiem product en een eerlijke prijs. Als alternatief kunt u het supplement kopen bij de vertrouwde partner van het merk, zoals Walmart. Op de website van het merk, gaat een fles van dit supplement voor $59.95, jou redden $30. Om waar voor uw geld te krijgen, kunt u zes flessen kopen voor $199,95, een besparing van maar liefst $339,75. Als alternatief kunt u drie flessen kopen voor $ 139,95, een aanbieding die u $ 129,90 bespaart. Koop Arctic Blast in de apotheek

Alle aankopen voor dit supplement worden gratis naar u verzonden. Het merk biedt u ook een jaar geld-terug-garantie als u om wat voor reden dan ook besluit uw aankoop terug te sturen. U kunt voor uw aankoop betalen met PayPal, MasterCard, Visa, American Express, en Discover.

Wat moet ik overwegen voordat ik stop met Arctic Blast?

Niets, Arctic Blast is gemaakt met 100 procent natuurlijke ingrediënten die geen verslaving veroorzaken.

Arctic Blast Review Conclusie: Onze ervaring en aanbeveling.

 

Arctic Blast Review Conclusie

Pijnstillers zijn geneesmiddelen die worden gebruikt om ongemakken te verlichten die worden veroorzaakt door ziekte, verwondingen of een operatie. Omdat het pijnproces zo complex is, zijn er talrijke soorten en medicijnklassen van pijnstillers die op verschillende fysiologische systemen werken om verlichting te brengen. Daardoor zal een effectieve medicatie tegen zenuwpijn vrijwel zeker een ander werkingsmechanisme hebben dan een medicijn tegen gewrichtspijn.

Arctic Blast is een krachtige pijnstiller die bedoeld is om mensen met chronische pijn te helpen een leven met meer voldoening te leiden. Zonder enige bijwerkingen te veroorzaken, elimineert deze pil volledig de ontsteking en de pijn die gepaard gaan met alle soorten chronische pijn. De vloeibare druppels zijn eenvoudig aan te brengen en dringen onmiddellijk door in het lichaam, waardoor de pijn onmiddellijk wordt verlicht.

Dit supplement moet plaatselijk worden aangebracht en mag niet worden ingenomen. U dient 3 tot 4 druppels op de aangetaste zone te gebruiken, zachtjes in te masseren en uw handen te wassen na gebruik. Dit product wordt niet aanbevolen voor mensen met een huidaandoening of een beschadigde huid. Het supplement wordt uitwendig gebruikt en reageert daarom niet met andere geneesmiddelen.

Veel gestelde vragen over Arctic Blast

Voor het geval dat u nog vragen heeft over het supplement, vindt u hieronder een aantal die u meer informatie zullen geven over het supplement.

Wordt Arctic Blast aanbevolen, of is er kritiek

Zijn er Arctic Blast aanbiedingen of coupon codes?

Wie zit er achter Arctic Blast?

Is het continu gebruik van Arctic Blast veilig?

Heb ik een recept nodig om Arctic Blast te kopen?

Hoeveel kost Arctic Blast, en waar kan ik Arctic Blast kopen voor de goedkoopste prijs?

Wat zijn de beste alternatieven voor Arctic Blast?

Hoewel er geen betere alternatieven zijn voor Arctic Blast, zijn hier een paar die u kunt proberen.

Soothanol X2

Soothanol X2

Soothanol X2 is een pijnstillende druppel die is samengesteld om gewrichten te ondersteunen en de pijn te verlichten van gewrichtsaandoeningen zoals artritis en osteoartritis. Volgens de fabrikant is Soothanol X2 gemaakt met natuurlijke ingrediënten die na onderzoek aan het supplement zijn toegevoegd. In tegenstelling tot Arctic Blast, is dit supplement niet ontwikkeld met de hulp van een gezondheidsspecialist zoals Kevin Richardson.

Het supplement is gemaakt met DMSO, capsaïcine, menthol, gember, olijfolie, sinaasappelschil, calendula-olie en MSM. De ingrediënten zijn geformuleerd om verlichting te bieden bij gewrichtspijn en de mobiliteit te verbeteren. Arctic Blast heeft een breed-spectrum formule die niet selectief is in het bieden van pijnverlichting, en de formule is ontworpen om elke vorm van pijn te verzachten, van gewrichtspijn tot menstruatiepijn.

Ingrediënten van Soothanol X2

Volgens de fabrikant is Soothanol X2 gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten, maar het bedrijf waarschuwt dat het bij sommige gebruikers bijwerkingen kan veroorzaken. Met Arctic Blast, bent u verzekerd dat u geen bijwerkingen zult hebben.

De ontvangst van dit supplement is gemengd, waarbij sommige gebruikers beweren dat het supplement hen verlichting van hun pijn gaf, terwijl anderen beweren dat het supplement geen effect had op hun pijn.

Soothanol X2 wordt verkocht op de website van het merk en de detailhandelpartners van het merk. In tegenstelling tot Arctic Blast, dat zijn gebruikers een jaar geld-maak garantie biedt, waarbij de fabrikant volledig vertrouwen toont in hun product, biedt Soothanol X2 slechts een 60-dagen geld-terug garantie. Dit supplement biedt geen bonussen zoals gratis e-boeken over wellness zoals de ontwikkelaars van Arctic Blast doen.

Het merk raadt aan om 3 tot 4 druppels per dag te gebruiken, en u kunt tot 10 à 12 druppels per dag gebruiken. U mag dit supplement niet gebruiken op een beschadigde huid, en mocht u een reactie op de druppels krijgen, dan raadt de fabrikant u aan de plek met water te wassen.

Voors:

  • Vermindert gewrichtspijn
  • Verbetert de mobiliteit
  • Voorkomt langdurige gewrichtsschade

Minpunten:

  • Onaangename geur
  • Gevarieerde resultaten
  • Het kan bijwerkingen hebben
  • Tijdelijke verlichting

BeLeaves Verlichtingsdruppels

BeLeaves Verlichtingsdruppels

BeLeaves Relief Drops zijn een uitstekend alternatief voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke manieren om o.a. pijn, stress en slapeloosheid te behandelen. De fabrikant waarschuwt echter dat individuele resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de dosering. Desalniettemin kan een medische professional u helpen bij het aanpassen van uw dosering.

Volgens de fabrikant van BeLeaves Relief Drops zijn de ingrediënten 100% natuurlijk en bevatten ze geen additieven, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, vulstoffen of andere schadelijke chemicaliën. Bovendien is de hennepplant die BeLeaves maakt, afkomstig van lokale Amerikaanse boerderijen die aan strenge biologische landbouw doen.

Voordelen van BeLeaves Relief Drops

Volgens de fabrikanten van BeLeaves Relief Drops is het belangrijkste ingrediënt van dit supplement hennep extract. Het supplement biedt niet alleen verlichting van pijn, maar heeft ook tal van andere gezondheidsvoordelen; behandeling van slapeloosheid, beheersing, stress angst, chronische pijn en ontsteking, en verbetering van de algehele gezondheid Fabrikanten van dit supplement beweren dat dit supplement legaal is in vijftig staten en de goedkeuring heeft van artsen.

Volwassen klanten moeten 6-8 druppels van een enkele dosis per dag nemen, volgens de verpakking van BeLeaves. Nieuwe gebruikers moeten echter beginnen met 1-2 druppels en de dosering geleidelijk opvoeren. BeLeaves waarschuwt ook voor het overschrijden van de aanbevolen dosering, wat kan leiden tot nadelige bijwerkingen. Als u niet zeker bent over de dosering, raadt BeLeaves aan contact op te nemen met hun klantenservice of medisch advies in te winnen.

Voors:

  • Helpt bij pijnbestrijding
  • Helpt bij slapeloosheid
  • Door arts goedgekeurd

Minpunten:

  • Geen-geld-terug rendementen
  • Geen recensies over het product
  • Niet ondersteund door onderzoek

Referentie

  • https://www.healthline.com/health/fitness-exercise/essential-oils-for-sore-muscles#:~:text=Peppermint%20oil.,%2C%20and%20anti%2Dinflammatory%20properties.
  • https://www.urmc.rochester.edu/encyclopedia/content.aspx?contenttypeid=19&contentid=StJohnsWort#:~:text=virus%20(HIV).-,St.,pain%20due%20to%20some%20conditions.
  • https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-825/emu-oil
  • https://www.medicalnewstoday.com/articles/315535
  • https://www.medicalnewstoday.com/articles/camphor-oil#:~:text=on%20packaging%20carefully.-,Pain,joint%20pain%20over%20longer%20periods.
  • https://www.healthline.com/health/what-is-camphor
  • https://www.rxlist.com/dmso_dimethylsulfoxide/supplements.htm#:~:text=DMSO%20is%20used%20topically%20to,facial%20pain%20called%20tic%20douloureux.

 

Beoordelingen van gebruikers

Antwoord

Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd

12 − 7 =

Geschreven door Dr. Dana Kim
Medisch schrijver en redacteur

Dr. Dana Kim is een klinisch apotheker. Zij heeft haar doctoraat in de farmacie behaald aan de Universiteit van Illinois in Chicago. Ze heeft gewerkt als een thuis infuus apotheker en heeft klinische communicatie geschreven voor patiënten en professionals voor meer dan tien jaar. Dr. Kim is ook schrijfster voor familyfoodandtravel.com.

Bekijk alle berichten van Dr. Dana Kim