Biofit Reviews 2023: Proven Biofit Results Before and After

Biofit Beoordelingen

Als je denkt aan afvallen, wat is dan het eerste waar je aan denkt? Is het stoppen met zoetigheid? Het bijhouden van je calorie-inname? Of is het diëten? Of denk je aan intensieve cardio, meerdere CrossFit programma's en een heleboel fitnessen? Hoewel deze strategieën voor sommigen misschien werken, kan niet iedereen het volhouden. Het is daarom dat we supplementen zoals Biofithebben om te helpen met gewichtsverlies zonder al te veel inspanning.  

Maar werken afslanksupplementen wel? In deze Biofit reviews 2022, duiken we dieper om u te helpen begrijpen wat dit supplement inhoudt. We bespreken de ingrediënten en het voordeel van elk van hen, de wetenschappelijke studies, gebruiksinstructies en welke resultaten te verwachten na bepaalde periodes. 

Aan het eind van dit artikel zou u in staat moeten zijn om te beslissen of dit supplement voor u zal werken. Lees verder.

Wat is Biofit?

BioFit is a probiotic weight loss supplement from the company Nature’s Formula. It comes in the form of pills. The product is a powerful formulation that contains pure high-grade miracle microbes which makes it a special weight loss supplement.  

De pillen bevatten zeven stammen probiotische bacteriën die gewichtsverlies ondersteunen op manieren zoals een verbeterde natuurlijke spijsvertering en optimalisering van het biome. Het innemen van één capsule per dag kan gebruikers helpen gewicht te verliezen, terwijl lichaamsbeweging en dieet worden beperkt.

Product

BioFit Probiotic

Categorie

Probiotic - Gewichtsverlies

Voordelen

✓ Verwijdert overtollig vet uit uw lichaam en bevordert een gezonde spijsvertering

Ingrediënten

Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Acidophilus, Bacillus Subtilis, Bifidobacterium Longum, Bafidobacterium Breve

Administratie

Mondeling

Dosering

1 capsule per dag

Tijdlijn resultaten

3 - 6 maanden

Bijwerkingen

Geen bijwerkingen gemeld

Prijs

Variërend van $49 tot $69 afhankelijk van de hoeveelheid

Geld-terug-garantie

180 - dagen 100% geld-terug garantie

Wat zijn de ingrediënten van Biofit?

BioFit-ingrediënten zijn onder meer Bacillus Subtills (DE111), Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum en Bifidobacterium Breve.

In het geval dat een van deze stammen geen belletje doet rinkelen. Maak je geen zorgen. Hier is een walkthrough van elk ingrediënt en wat het doet. 

Wat zijn de ingrediënten van Biofit

Bacillus Subtills (DE111)

Bacillus is een bacterie die sporen kan vormen en meerdere voordelen heeft ten opzichte van melkzuur. In sporenvorm kan Bacillus zware omstandigheden in de darm overleven en de dunne darm bereiken terwijl hij nog leeft. 

Bacillus-soorten hebben probiotisch potentieel. Bacillus subtilis DE111® is een commercieel probioticum dat een gezonde spijsvertering en immuniteit bij kinderen en volwassenen ondersteunt. 

De voordelen van deze probioticastam zijn tweeledig, omdat zowel de sporen als de vegetatieve vorm nuttig zijn voor het lichaam. De sporen moduleren de immuunrespons. 

De vegetatieve vorm moduleert ook de immuunrespons en scheidt bovendien vitaminen, enzymen, antimicrobiële verbindingen en peptiden af die helpen bij de spijsvertering en het in evenwicht brengen van de darmmicrobiota. Het heeft ook antivirale eigenschappen die helpen het adenovirus en griep te bestrijden. 

Nutritional signals trigger germination of the Bacillus spores into the vegetative form. Once ingested, the spore-based probiotic follows the stomach passage. Germination occurs due to triggers in a nutrient-rich small intestines environment. Therefore we recommend taking Spore Metabolic Boost.

De dunne darm heeft dynamische microbiomen die het metabolisme van lipiden, zouten en eenvoudige koolhydraten beïnvloeden.

  • De Bacillus-stam in BioFit is geweldig vanwege zijn flexibele metabolisme en het vermogen om de vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten te verbeteren. 

Lactobacillus Rhamnosus

Lactobacillus Rhamnosus is een bacterie die in de darmen wordt aangetroffen en het enzym lactase produceert dat de afbraak van de suiker lactose mogelijk maakt. De suiker lactose wordt aangetroffen in zuivelproducten. 

De probioticastam is adaptief en kan de harde basische en zure omstandigheden in het lichaam overleven. Het is in de handel verkrijgbaar als supplement en wordt toegevoegd aan kaas, melk en yoghurt, naast andere zuivelproducten, om de probiotische functies te versterken. 

Gezondheidsvoordelen van dit ingrediënt zijn onder andere;

  • Preventie en behandeling van diarree. 

Diarree wordt vaak veroorzaakt door bacteriële infectie, de Lactobacillus Rhamnosus beschermt tegen antibiotica-gerelateerde gevallen die de darmmicrobiota verstoren. 

Researchers reviewed 12 studies of over 1400 people and found that supplementing with the probiotic strain reduces the risk of diarrhoea from 22.4% to 12.3%. Additionally, taking the probiotic supplement during and after using antibiotics helps to restore gut health. 

  • Verlichting van prikkelbare darmklachten (IBS)

IBS treft ongeveer 23% van de volwassenen en veroorzaakt ongemak door symptomen als ongewone stoelgang, buikpijn en een opgeblazen gevoel. Studies tonen aan dat IBS vaak voorkomt bij mensen met minder Lactobacillus Rhamnosus bacteriën. 

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan Lactobacillus of soortgelijke supplementen verlichten deze symptomen en versterken bijgevolg de darmbarrières. 

  • Verbetering van de darmgezondheid

Lactobacillus Rhamnosus produceert melkzuur dat het overleven van schadelijke bacteriën in het spijsverteringskanaal verhindert. 

Het helpt bijvoorbeeld bij het voorkomen van Candida albicans, een schadelijke bacterie die de darmwanden koloniseert. 

Lactobacillus Rhamnosus ondersteunt ook de groei van nuttige bacteriën zoals bifidobacteriën en Clostridia. Het probioticum bevordert ook de productie van vetzuren met een korte keten, zoals propionaat. 

Probiotica heil

Lactobacillus Casei

Lactobacillus Casei is een katalase-negatieve bacterie die niet beweeglijk is. Probiotische supplementen met dit ingrediënt helpen bij de preventie en behandeling van diarree. Het helpt ook bij het verlichten van de effecten van meerdere spijsverteringsproblemen, waaronder constipatie, inflammatoire darmziekten, kolieken, ziekte van Crohn, lactose-intolerantie, prikkelbaar darmsyndroom en colitis ulcerosa.

Onderzoek toont aan dat de Lactobacillus Casei bacterie nuttig is bij de behandeling van chronische constipatie. Uit soortgelijke studies blijkt ook dat dranken zoals gefermenteerde melk met Lactobacillus Casei de darmgezondheid verbeteren bij mensen met de ziekte van Parkinson. 

In een klinische studie uit 2014 ontdekten onderzoekers dat supplementen met de probioticastam de symptomen en ontstekingsbevorderende cytokines bij vrouwen helpen te verminderen.

Lactobacillus Plantarum

Lactobacillus Plantarum wordt commercieel geproduceerd als melkzuurbacterie. Deze stam maakt deel uit van de microbiota die in veel voedingsmiddelen wordt aangetroffen, waaronder vis, zuivel en gefermenteerde plantaardige producten. 

Lactobacillus Plantarum is een natuurlijk middel ter bevordering van de darmgezondheid en de algemene immuniteit. 

De stam stimuleert het spijsverteringsstelsel om schadelijke bacteriën te bestrijden en het lichaam te helpen de nodige voedingsstoffen te produceren. 

Zoals de meeste probioticastammen wordt de Lactobacillus Plantarum op natuurlijke wijze geproduceerd om spijsverteringsproblemen te helpen beheersen via zijn unieke eigenschappen die de gezondheid van de darmen bevorderen. 

Een ander pluspunt van dit ingrediënt is zijn unieke vermogen om de binnenste laag van de darm te binden en zo de aanwezigheid van gunstige bacteriën te verhogen. 

Lactobacillus Acidophilus

Lactobacillus Acidophilus is een bacterie die van nature in de darmen voorkomt. Het probioticum helpt om suikers zoals lactose af te breken tot melkzuur. 

De aanwezigheid van Lactobacillus Acidophilus in de darm verbetert het evenwicht tussen schadelijke en nuttige bacteriën, waardoor de spijsvertering wordt bevorderd. 

Andere voordelen zijn;

  • Lactose-intolerantie voorkomen

Deze probioticastam helpt het lichaam bij het afbreken en metaboliseren van lactose.

Uit de Amerikaanse National Library of Medicine blijkt dat wereldwijd ongeveer 65% van de volwassenen na de kindertijd moeite heeft met het verteren van lactose. 

Dit betekent dat veel mensen met lactose-intolerantie last hebben van een opgeblazen gevoel, pijn, diarree en winderigheid. 

Supplementen met de Lactobacillus acidophilus stam helpen de symptomen van lactose-intolerantie te verlichten door lactose te metaboliseren. 

  • IBS verlichting

Het prikkelbare darm syndroom (IBS) veroorzaakt een opgeblazen gevoel, diarree en constipatie naast andere ongemakken. Het nemen van voedingssupplementen met de probioticastam Lactobacillus acidophilus speelt een belangrijke rol bij het in evenwicht brengen van de darmmicrobiota, waardoor de ontwikkeling van IBS wordt voorkomen. 

  • Versterking van het immuunsysteem

Een onderzoek uit 2015 naar de invloed van probiotica op het lichaam toonde aan dat het toevoegen van Lactobacillus acidophilus aan iemands dieet het immuunsysteem op meerdere manieren ondersteunt.

Probiotic, lactobacillus gezondheidsvoordelen vector infographic. Gezonde huid, maag, lever, slagader, pasgeborene,

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium longum is een multifunctioneel probioticum dat bekend staat om zijn eigenschappen, zoals het verlichten van darm- en immunologische ziekten. 

Deze probioticastam werkt als een microbioommodulator die fysiologische processen in de darm orkestreert. De stam moduleert met name het metabolisme en bevordert de stabiliteit van de darmmicrobiota, wat bijdraagt tot een homeostatisch evenwicht. 

Studies uit 2016 van Gong et al. en Mosca et al. vonden dat de Bifidobacterium longum bacterie de microbiële diversiteit vermindert, wat een indicatie is van ecosysteem disfunctie in de darm. Deze functie leidt tot een stabiele microbiota die meerdere metabole en gastro-intestinale ziekten voorkomt. 

Dieet is een belangrijke factor die de activiteit en de structuur van de darmmicrobiota beïnvloedt. Dit ingrediënt in BioFit helpt mensen om dierlijke en plantaardige diëten die het profiel van de darmmicrobiota veranderen, effectief en snel te verteren.

Uit onderzoek blijkt dat de Bifidobacterium longum stam helpt het evenwicht te herstellen wanneer bepaalde voedingsmiddelen de gal-tolerante bacteriën doen toe- of afnemen. Deze veranderingen worden in verband gebracht met de ontwikkeling van IBD.  

Bifidobacterium Breve

Bifidobacterium Breven is een probioticastam die geïsoleerd is uit de darmen van zuigelingen die borstvoeding krijgen. De stam komt voor in moedermelk. 

Deze probioticastam produceert vetzuren met een korte keten die een gezond darmmilieu ondersteunen. 

Als ingrediënt in het BioFit-supplement helpt de probioticastam bij de afbraak van suikers, zetmeel en andere bestanddelen in voedingsmiddelen zoals melk om de opname van voedingsstoffen te verbeteren. 

Zoals gezegd is elk van deze stammen verbonden met verschillende lichaamsprocessen die de gezondheid bevorderen. 

De BioFit website laat zien dat elk ingrediënt speciaal is toegevoegd om gewichtsverlies te ondersteunen. 

BioFit heeft ook inactieve ingrediënten zoals middellange-keten triglyceriden, plantaardige cellulose en maltodextrine die helpen de capsule te maken en de formule heel te houden. 

Veel van de BioFit stammen zijn vergelijkbaar met die in zuivelfabrieken zoals yoghurt, hoewel de supplementen hoge doseringen hebben. BioFit fabrikanten zeggen dat ze speciaal ontwikkelde Lactobacillus gebruiken om de resultaten te verbeteren. 

Op de website van het bedrijf staan getuigenissen van mensen die tot 70 pond zijn afgevallen nadat zij de supplementen gedurende een korte periode consequent hadden ingenomen. 

Een ander pluspunt van BioFit is dat het bedrijf een lijst van zijn probiotica-eenheden verstrekt, zodat klanten hun formule kunnen vergelijken met andere supplementen. 

BioFit staat boven het gemiddelde in vergelijking met de normale probiotische yoghurt die 1 miljard CFU's probiotica bevat. Het supplement bevat meer dan 5 miljard CFU's, waardoor het product geldig is voor zijn gezondheidsvoordelen. 

BioFit gelederen

Hoe werkt Biofit? Hoe goed is de werking van Biofit?

Een fles BioFit is gevuld met 30 vegetarische tabletten die 5,75 miljard CFU's in elke pil bevatten. Eén tablet per dag helpt het lichaam door het versnellen van de voedselafbraak en de productie van chemische stoffen die op natuurlijke wijze de vetverbranding veilig katalyseren. 

De zeven stammen in BioFit hebben klinisch bewezen voordelen die een gezonde darmflora bevorderen en het LDL-cholesterolgehalte in het bloed remmen. De probiotica werken op meerdere manieren, zoals het bevorderen van de groei van nuttige bacteriën die noodzakelijke voedingsstoffen voor de spijsvertering extraheren, samen met het verdedigen van het lichaam tegen schadelijke toxines. 

Huidig onderzoek heeft het gebruik van probiotica in verband gebracht met een betere darmgezondheid en immuniteit. Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van probiotische supplementen de goede versus slechte bacteriën, die van invloed zijn op gewichtsverlies, in balans brengt. 

BioFit ondersteunt gewichtsverlies doordat de microben in elke pil helpen bij de vetverbranding door het katalyseren van lichaamsprocessen die de spijsvertering en de darmgezondheid verbeteren. 

BioFit bevordert gewichtsverlies door de zeven bovengenoemde probioticastammen. Daarnaast heeft het bedrijf Nature's Formula een octrooi op de DE111-stam en de eiwitdoses die belangrijke gewichtsverlies-ingrediënten zijn. 

Door het innemen van de BioFit pil kunnen gebruikers tot 70 pond afvallen zonder hun dieet te hoeven veranderen. De BioFit website staat vol met video's van mensen met positieve getuigenissen van voor en na het begin van de reis met probiotische supplementen. 

BioFit werkt met een "one-in-all"-pil waarbij de gebruiker een immuniteits-, probiotica- en voedingssupplement in één pilneemt in plaats van verschillende supplementen voor de verschillende gezondheidsfuncties te consumeren. 

Hoe goed is het effect van Biofit?

Biofit clinical studies evaluation & results 2023: Is Biofit safe to use?

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er een verband bestaat tussen de ontwikkeling van zwaarlijvigheid en de darmmicrobiota. Dit wijst op de potentiële therapeutische voordelen van de aanpak met probiotica-supplementen. 

Menselijke en dierlijke studies hebben aangetoond dat mensen met een matig gewicht darmbacteriën hebben die zich anders presenteren dan mensen met overgewicht of obesitas.

In de meeste studies bleken mensen met obesitas en gewichtsproblemen minder bacteroideten te hebben dan mensen met een gemiddeld gewicht. 

In de meeste van die studies hadden mensen met obesitas meer firmicutes en minder bacteroidetes, vergeleken met mensen met een gemiddeld gewicht.

Dit houdt in dat mensen met overgewicht veel minder darmbacteriën hebben dan magere mensen of mensen met een gemiddeld gewicht. Op dezelfde manier hebben mensen met obesitas weinig diverse darmbacteriën en deze factor wordt in verband gebracht met gewichtstoename.

Uit dierstudies is gebleken dat wanneer darmbacteriën van zwaarlijvige muizen werden getransplanteerd in magere muizen, deze zwaarlijvigheid ontwikkelden. 

Uit het onderzoek bleek datprobiotica het energiegebruik en de eetlust beïnvloeden door de aanmaak van vetzuren met een korte keten. Zij doen dit door de opname van vetten te remmen en daardoor de aanwezigheid van vet in de ontlasting te verhogen. 

In lekentaal betekent dit datde probiotica die in de BioFit-supplementen worden gebruikt, minder calorieën uit geconsumeerd voedsel kunnen opnemen.

Onderzoek ondersteunt ook de volgende toepassingen; 

  • afgifte van eetlustregulerende hormonen

Probioticagebruik bleek hormonen vrij te maken die de eetlust verminderen, waaronder het peptide-1 (GLP). Verhoogde niveaus van dit hormoon zijn nuttig bij gewichtsbeheersing. 

  • Toename van vetregulerende proteïnen

Uit studies van 20,21 en 22 blijkt dat probiotica het niveau van eiwitten als angiopoietine4 verhogen, waardoor de vetopslag in het lichaam afneemt. 

Er zijn ook sterke aanwijzingen dat er een verband bestaat tussen ontsteking en zwaarlijvigheid. Idealiter zou het verbeteren van de darmgezondheid de systemische ontsteking verminderen, waardoor het risico op obesitas wordt geminimaliseerd.

Van alle ingrediënten in het BioFit product is klinisch bewezen dat ze lichaamsprocessen ondersteunen die van invloed zijn op gewichtsbeheersing. Zo bleek bijvoorbeeld dat de Bifidobacterium breve-stam bij consumptie door gezonde volwassenen met een preobesitas een anti-obesitaseffect heeft. 

In a double-blind, placebo-controlled clinical trial, adults with 25 BMI < 30 randomly received the B.breve capsules (2 × 1010 CFU/day) daily for a two-week period. 

De resultaten van het onderzoek lieten een significante toename zien van het viscerale vetpercentage in week 4 en 8 bij volwassenen in de placebogroep, terwijl er geen veranderingen werden gezien bij de groep die de probioticastam nam. Ook het lichaamsvetpercentage van de probioticagroep was lager dan dat van de placebogroep, wat erop wijst dat de stam gewichtstoename kan beïnvloeden en voorkomen. 

Hoewel de studie geen significante verschillen in bloedparameters tussen de twee groepen aantoonde, verminderde de inname van de B. breve probioticastam het triglyceridengehalte en verbeterde het cholesterolgehalte ten opzichte van de uitgangswaarde. 

Biofit veilig in gebruik

Hoe gebruikt en doseert u Biofit? Ons doseringsadvies:

De dosering van BioFit pillen varieert afhankelijk van de grootte en de aanbeveling van de arts. Veel beoordelingen van klanten wijzen op ervaringen met één capsule per dag voor effectieve resultaten. Op het etiket van het product adviseren de fabrikanten twee capsules na de maaltijd in te nemen. Dit geldt niet voor mensen met spijsverteringsproblemen, die drie capsules per dag met veel water moeten innemen. 

Onze Biofit review en beoordeling: Biofit Voor- en nadelen

Biofit Positieve Beoordelingen

biofit positief

Biofit Negatieve Beoordelingen

biofit negatief

Voordelen Biofit

  • Gecontroleerd door de FDA
  • Gecertificeerd door GMP
  • Snelle resultaten 
  • Heeft geen nadelige bijwerkingen
  • Klinisch bestudeerde ingrediënten
  • 180 dagen terugkeerbeleid
  • 100% natuurlijke formule.

Biofit Nadelen

  • Er zijn klachten over klanten die valse pillen kopen
  • Stress, misselijkheid en stemmingswisselingen
  • Alleen verkrijgbaar op hun officiële website
  • Niet gemaakt voor kinderen
  • Resultaten worden niet van de ene dag op de andere bereikt

biofit voor na

Biofit Resultaten voor en na: Werkt Biofit echt of is het oplichterij?

Duur Resultaat
Na 2 weken
  • In dit stadium is er misschien nog niet veel te melden. Sommige gebruikers voelen echter een toename van hun energieniveau. Zij kunnen wat langer trainen dan gewoonlijk en zijn minder lusteloos tijdens hun dagelijkse bezigheden.
Na 4 weken
  • Na het gebruik van het supplement gedurende ongeveer 4 weken. Men kan een verhoogd energieniveau blijven hebben. Bovendien kan de gezondheid van uw darmen aanzienlijk verbeteren. Als u constipatieproblemen heeft, kunt u een verbetering zien
Na 6 weken
  • Na zes weken neemt uw energieniveau toe en begint u misschien zelfs wat gewicht te verliezen. Als u eerder nog geen verbetering in uw darmgezondheid had gezien, zult u de veranderingen in deze fase misschien wel voelen.
Na 8 weken
  • Als u Biofit 8 weken en langer consequent gebruikt, zult u zeker meer gewicht verliezen. Dit kan zelfs gebeuren zonder dat u uw dieet verandert. Het kan komen doordat u actiever bent of door de verbetering van het spijsverteringsstelsel.

BioFit-Probiotic01

 

Hoe wordt Biofit beoordeeld op het internet en andere fora

Een groot deel van de reviews op het internet wijzen op de effectiviteit van Biofit bij het bevorderen van gezond gewichtsverlies. De meeste mensen die de supplementen volgens de instructies gebruikten, kunnen een aanzienlijk verlies van lichaamsgewicht constateren.

Er zijn echter een paar gevallen van ontevreden klanten. Bij de meeste van deze klanten kunnen we de ontevredenheid toeschrijven aan ongeduld, het niet opvolgen van instructies of het doen van aankopen bij verkooppunten die geen geautoriseerde verkopers van het supplement zijn.

forum biofit

Zat Biofit in Shark Tank?

Shark Tank is een zeer bekende show en heeft bijgedragen tot de groei van enkele zeer grote bedrijven. Biofit heeft echter nooit aan de show deelgenomen. Er zijn enkele oplichters die de show gebruiken om mensen te verleiden hun producten te kopen. Zij gebruiken soms de naam Biofit, maar verkopen uiteindelijk andere supplementen.

Geloof niemand die niet de officiële Biofit website is en u het supplement probeert te verkopen. Ze zijn waarschijnlijk nep en kunnen zelfs gevaarlijk zijn.

Is Biofit legitiem of zijn er waarschuwingen over Biofit op het internet?

BioFit is een legitieme dieetpil die alleen verkocht wordt op hun officiële website BioFit.com. Het product wordt miljoenen keren verkocht en wordt ondersteund door de wetenschap en duizenden positieve reviews. 

Waar koop ik Biofit? Biofit te koop aanbieding & prijsvergelijking:

Nu dat je een idee hebt van bijna alles wat je moet weten over het supplement, weet ik zeker dat je je afvraagt waar je het kunt krijgen, voor hoeveel en of er aanbiedingen zijn die er zijn om je te helpen wat munten te besparen. Nou, we gaan al deze vragen te beantwoorden in de volgende subrubriek dus lees verder.

biofit-probiotic-prijs

Kan je Biofit in de apotheek kopen?

Omdat Biofit geen receptplichtig geneesmiddel is, kunt u het niet in de apotheek vinden. Het is verkrijgbaar in sommige winkels die supplementen verkopen en ook op Amazon. Maar we raden u sterk aan om het te kopen van de officiële website om oplichting te voorkomen en om de beste prijzen te krijgen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik wil stoppen met Biofit?

Behalve het massale gewichtsverlies en de verbetering van de darmgezondheid, is er niet veel om rekening mee te houden. Er zijn geen aanwijzingen dat het supplement verslavend is of leidt tot enige vorm van afhankelijkheid. Als u wilt stoppen met het innemen, bent u vrij om dat te doen zonder negatieve gevolgen.

Biofit Review Conclusie - Onze ervaringen en aanbeveling

Samenvattend, BioFit reviews geven positieve resultaten aan over een korte periode. Het product zit boordevol natuurlijke ingrediënten die de algehele darmgezondheid bevorderen en tegelijkertijd het lichaamsgewicht verminderen. In tegenstelling tot andere probiotische supplementen, heeft het bedrijf een retourbeleid van 3 maanden waarbij gebruikers hun geld terug kunnen krijgen als ze geen positieve veranderingen in hun gewicht zien. Net als elke andere dieetpil, werkt BioFit niet van de ene op de andere dag en kan extra inzet door minimale lichaamsbeweging en dieet nodig zijn om sneller resultaten te bereiken. 

Biofit Review Conclusie - Onze ervaringen en aanbeveling

Veel gestelde vragen over Biofit

Is Biofit aan te bevelen of zijn er punten van kritiek op Biofit?

Zijn er Biofit aanbiedingen of coupon codes?

Wie zit er achter de fabrikant van Biofit?

Heeft Biofit risico's of bijwerkingen?

Is het voortdurend gebruik van Biofit veilig?

Kunt u Biofit kopen op eBay & Amazon?

Heb ik een recept nodig om Biofit te kopen?

Hoeveel kost Biofit en waar kan ik Biofit het goedkoopst kopen?

Wat zijn de beste alternatieven voor Biofit

Biofit Vs Culturelle

Culturelle is een van de alternatieven voor Biofit. Laten we eens kijken hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Culturele Ingrédiënten

  • Vitamine C ( Natrium Ascorabaat)
  • Lactobacillus GG
  • Inuline extract van cichoreiwortel
  • Hydroxypropil methylcellulose
  • Sucrose
  • Maltodextrine
  • Plantaardig magnesium
  • Stearaat
  • Titaandioxide (kleur)
  • Silicon dioxide

Als we deze ingrediënten vergelijken met die van Biofit, zien we al dat er geen andere probioticastammen in zitten. Het bevat alleen Lactobacillus Gg, dat weliswaar effectief is, maar in zijn eentje niet veel kan uitrichten.

Prijs

Culturelle gaat voor $36 per verpakking. We zijn niet op de hoogte van andere aanbiedingen, omdat we het product alleen op Amazon konden vinden.

Dosering

1 tot 2 pillen per dag 

Onze gedachten

Wat ingrediënten betreft, vinden wij dat Biofit zeker de prijs wint. Het heeft zo veel ingrediënten die helpen bij de spijsvertering en de darmgezondheid verbeteren. De vitamine C in Culturelle helpt bij het losmaken van de stoelgang en kan helpen bij constipatie, maar we weten niet zeker of de hoeveelheid voldoende is om effectief te zijn. 

We vinden het fijn dat ze allebei lactobacillus hebben, maar Biofit neemt deze.

Wat de prijs betreft, wint Culturelle, maar de ingrediënten in Biofit rechtvaardigen op de een of andere manier de prijs en dat vinden we niet erg, gezien wat we krijgen.

De dosering is vergelijkbaar, dus dat is een gelijkspel.

Over het geheel genomen, Biofit neemt de dag. Het zit boordevol ingrediënten die de gezondheid van het darmkanaal bevorderen en uiteindelijk helpen bij gewichtsverlies.

cultureel

Referenties

  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19043404/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6893459/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27252163/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32935533/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23985870/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23836895/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32751306/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28045402/
  • https://www.ffhdj.com/index.php/ffhd/article/view/2
  • https://link.springer.com/article/10.1007/s13679-014-0124-9
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30721959/
  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30875987/
  • https://www.globenewswire.com/en/news-release/2021/04/10/2207803/0/en/BioFit-Probiotic-Scam-Risks-What-They-ll-Never-Tell-You.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=48A8ctgihfk

Beoordelingen van gebruikers

Antwoord

Uw e-mail adres zal niet worden gepubliceerd

2 × 2 =

Geschreven door Dr. Dana Kim
Medisch schrijver en redacteur

Dr. Dana Kim is een klinisch apotheker. Zij heeft haar doctoraat in de farmacie behaald aan de Universiteit van Illinois in Chicago. Ze heeft gewerkt als een thuis infuus apotheker en heeft klinische communicatie geschreven voor patiënten en professionals voor meer dan tien jaar. Dr. Kim is ook schrijfster voor familyfoodandtravel.com.

Bekijk alle berichten van Dr. Dana Kim