Organifi Green Juice Review Organifil Review 2023: Organifi Green Juice Review Before and After Results

Organifi Logo HS

Un studiu recent realizat de Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) arată că doar unul din zece americani mănâncă suficiente fructe și legume. Și chiar și pentru aceia dintre noi care punem o primă pe ceea ce mâncăm, obținerea tuturor mineralelor și vitaminelor de care corpul nostru are nevoie poate fi totuși o provocare. 

În consecință, în încercarea de a mânca mai sănătos, majoritatea oamenilor apelează adesea la sucuri verzi. Și nu e greu de înțeles de ce. 

Sucurile verzi sunt convenabile, ușor de consumat și oferă o mulțime de nutrienți într-o singură înghițitură. Mai important, acestea sunt disponibile și nu costa un braț și picior pentru a susține. Organifi este unul dintre cele mai populare branduri de detoxifiere din lumea sucului verde. Dar rămân încă întrebări despre autenticitatea și eficacitatea sucului lor verde. 

În acest Organifi verde suc comentarii, vom încerca să abordeze aceste preocupări și a vedea dacă este sau nu trăiește până la hype ca cel mai bun suc verde acolo.  

Ce este sucul verde Organifi?

Organifi Green Juice este o băutură superalimentară premium care oferă mai multe beneficii pentru sănătate. Vine ca o pulbere ușor uscată, cu verdeață organică, care poate fi amestecată cu apă și înghițită fără a fi nevoie de stoarcere. 

Amestecul brevetat este conceput pentru a oferi o nutriție bazată pe plante care resetează corpul și stimulează imunitatea. Cu alte cuvinte, prin utilizarea suplimentului, puteți obține verdeață dumneavoastră de zi cu zi fără a modifica rutina de zi cu zi prea mult. Deci, nu este nevoie să cumpărați fructe și să vă faceți propriul suc de la zero, ceea ce înseamnă că nu există curățenii murdare. Îl puteți bea acasă (de preferință dimineața) sau în deplasare. 

Organifi este promovat în principal ca o băutură detoxifiantă și împachetează nu mai puțin de 11 superalimente, inclusiv vitamine, minerale și antioxidanți. 

Pe lângă "alcalinizarea" sistemului și îmbunătățirea sănătății imune, formula ajută și la gestionarea greutății. Fiecare portie contine 30 de calorii, 6g de carbohidrati, 1g de proteine si 3g de fibre. De asemenea, obțineți diferite valori zilnice (DV) de calciu, fier și sodiu. În total, există 30 de porții în fiecare recipient, care acoperă cele 30 de zile dintr-o lună.

Drew Canole, fondator și CEO al FitLive TV, este creierul din spatele Organifi.

Organifi suc verde
Produs Organifi suc verde
Producător Organifi
Funcții principale
  • I mproves overall health and wellness
  • Helps to boost the immune system
  • Helps to enhance energy level and combat stress
  • Provides many superfoods benefits
Efecte secundare
  • Nu există efecte secundare grave
Ingrediente Ashwagandha, extract din frunze de menta, apa de cocos, spirulina, sfecla, Moringa, chlorella, curcuma, se potrivesc ceai verde, wheatgrass, apă de nucă de cocos și fructe călugăr (pentru îndulcire)
Doza O lingură de pulbere o dată/de două ori pe zi
Cantitate 279g
Preț $65.97
Expediere Disponibil în întreaga lume
Comentarii ⭐⭐⭐⭐

Care sunt ingredientele sucului verde Organifi?

Sucul verde Organifi este în întregime vegan și include numai extracte organice naturale. Este fără soia, fără lactate, fără gluten și nu conține OMG-uri. Iată principalele ingrediente. 

  • Moringa: Moringa este o plantă originară din India și Asia de Sud-Est, deci nu este ceva ce ai găsi în mod normal într-un magazin alimentar. Chiar dacă ați găsit-o, ar veni, probabil, cu o etichetă de preț grele. Deci, având în suc verde este o afacere mare pentru tine. Planta conține toți cei nouă acizi esențiali care ajută la repararea și creșterea celulelor sănătoase. Este adesea numit un "detoxifiant minune", și asta pentru că scapă celulele de toxine. Alte lucruri găsite în plante includ vitamina A, -B6, -C, -E, -K, fier, magneziu, calciu și antioxidanți. Moringa poate reduce, de asemenea, inflamația, colesterolul și nivelul de zahăr din sânge.
  • Chlorella: Chlorella este o sursă bogată de proteine, grăsimi polinesaturate și alte substanțe nutritive vitale. De fapt, pe lângă faptul că este abundent, este un centru de putere de superalimente, mai bogate în nutrienți decât kale, broccoli și spanac. Are o culoare albastru-verzuie care provine din conținutul ridicat de clorofilă. Ca și Moringa, conține și antioxidanți și, prin urmare, este folosit pentru detoxifiere. Studiile arată că se poate atașa de metalele grele din organism și le poate elimina. Chlorella este, de asemenea, angajat în China ca un remediu tradițional pentru a oferi efecte restaurative și calmante - de asemenea, cunoscut sub numele de energie YIN.
  • Mint : Cine nu știe despre menta? În afară de mirosul său răcoritor și aroma rece, frunza are proprietăți antioxidante foarte puternice. Timp de secole, a fost folosit ca un produs de leac organic-toate. Este cunoscut pentru a ajuta la digestie, ameliorarea durerii, crampe, somn, și albirea dintilor. Frunza conține, de asemenea, acid rozmarinic, care este frecvent utilizat pentru a trata frigul și alergiile. Persoanele cu greață și probleme gastro-intestinale pot lua, de asemenea, frunze de menta sau suplimente care conțin menta. În general, consumul regulat de mentă vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea generală de bine.
  • Spirulina: Spirulina este încărcată cu vitamina E, care poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină, la reducerea stresului și la creșterea nivelului de energie. De asemenea, este bogat în calciu, ceea ce îl plasează în aceeași categorie cu laptele, cu excepția faptului că are de 26 de ori mai mult calciu. Deci, este, în esență, lapte pe steroizi!
  • Sfecla: Majoritatea oamenilor nu le place să mănânce sfecla în forma sa completă, ceea ce este de înțeles, având în vedere textura și aroma. Cu toate acestea, are un gust mult mai bun atunci când este transformat în pulbere, mai ales atunci când este utilizat într-un amestec de băuturi. Sfecla este foarte îmbogățită cu acid folic și mangan, ceea ce este excelent pentru inimă, pancreas, ficat și mușchi. De asemenea, conține vitamina C, fibre și minerale precum potasiul, care ajută nervii să funcționeze bine. Cercetările arată, de asemenea, că o dietă care conține sfecla poate ajuta la îmbunătățirea stării pacienților cu diabet zaharat de tip 2, hipertensiune arterială, demență și ateroscleroză.
  • Meci ceai verde: Meci ceai verde este bine-cunoscut pentru beneficiile sale nutriționale și a fost beat în Japonia de secole. Este ceaiul verde de cea mai înaltă calitate, deoarece conține de 100 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit. Ceaiul sub formă de pulbere este, de asemenea, bogat în catehisme și ajută la îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a detoxifia organismul și de a crește energia. Alte beneficii ale Matcha includ calmarea minții, reducerea stresului, îmbunătățirea funcției creierului și a sănătății inimii, reglarea hormonilor și reducerea poftei de mâncare.
  • Wheatgrass: La fel ca Chlorella, wheatgrass este o sursă excelentă de clorofilă. Este cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare în principal pentru că conține o cantitate decentă de aproape fiecare mineral cunoscut de om. De asemenea, conține vitamine (A, K și B-complex), precum și proteine cu 17 aminoacizi. Vorbind despre clorofilă, grâul conține aproximativ 70 la sută clorofilă, care ajută la construirea sângelui și la încetinirea îmbătrânirii.
  • Ashwagandha: Ashwagandha este un alt medicament ayurvedic popular originar din India, dar, de asemenea, cultivate în China și Nepal. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Ginseng indian." Este cunoscut pentru a ajuta organismul lupta împotriva stresului. Aceasta include factorii de stres interni, cum ar fi toxinele, anxietatea și tensiunea nervoasă, precum și stresul extern, cum ar fi oboseala și toxinele din mediu. Ea face acest lucru prin reducerea cortizol (hormonul stresului) producția. Același hormon este, de asemenea, responsabil pentru creșterea în greutate. Ashwagandha poate ajuta, de asemenea, pentru a reduce inflamația și nivelurile de zahăr din sânge și distruge celulele tumorale.
  • Tumeric: Probabil ca stii turmericul ca pe un condiment galben/portocaliu cu o aroma aparte. Dincolo de asta, a fost folosit ca un remediu pe bază de plante în medicina ayurvedică de atâția ani. În acest sens, este frecvent menționată ca "șofran indian" și posedă proprietăți antioxidante puternice și este gandit pentru a ajuta cu artrita, digestia și reglarea menstruală. Tumeric este, de asemenea, crede că pentru a îmbunătăți energia și se dizolvă calculi biliari și conține un alt ingredient miracol indian - curcumina. Studiile arată curcumina oferă multe beneficii medicale, inclusiv creșterea nivelului de BDNF pentru a combate regenerarea, tratarea bolilor de inima si ameliorarea simptomelor de artrita.
  • Lămâie: Citrice galbene este frecvent utilizat ca un suprima pofta de mâncare pentru a face sa te simti plin. Și funcționează prin alcalinizarea organismului, care este esențială pentru stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. Există și alte elemente hrănitoare în lămâie, cum ar fi acid folic, vitamine, fier, magneziu, proteine, riboflavină, niacină, calciu și multe altele. Veți obține o mulțime de beneficii pentru sănătate consumând un pahar de apă cu lămâie în fiecare zi, în special dimineața. Din fericire, vă puteți folosi de aceleași beneficii și multe altele luând Organifi.
  • Apă de cocos: Știți asta. Bogată în potasiu, nuca de cocos ajută toate ingredientele din sucul verde Organifi să se miște în tot corpul. Cu alte cuvinte, ajută la transportul acestor ingrediente prin fluxul sanguin pentru a ajunge la organele țintă sau zonele din organism. 

Care sunt ingredientele sucului verde Organifi

Cum acționează Organifi Green Juice? Cât de bun este efectul organifi suc verde pentru pierderea în greutate?

Organifi este destul de simplu în modul în care funcționează. Este un amestec sănătos de ingrediente bogate în nutrienți care oferă o gamă largă de beneficii. De exemplu, scapă organismul de toxine, ceea ce este esențial pentru menținerea echilibrului. De asemenea, este cunoscut pentru a stimula sistemul imunitar și conține unele antioxidanti puternici. 

Matcha Tea extracts, one of its main ingredients, helps boost your energy levels, while another ingredient, ashwagandha, helps combat stress. If you haven’t done so already, you can look up the previous section on the ingredient list to see other benefits.

Unul dintre avantajele organifi are față de alte suc verde este că nu conține stimulente (un bun exemplu este cofeina). Deci, îl puteți folosi pentru perioade lungi de timp și nu vă faceți griji că vă confruntați cu efecte secundare neplăcute. Se amestecă minunat de bine în apă sau piureuri și se absoarbe foarte repede atunci când este ingerat. Acest lucru îl face o opțiune excelentă pentru a vă începe ziua.

The ingredients in the formula have all been verified to be vegan and organic and don’t include gluten, soy, or dairy products. It’s basically a lot of healthy herbs in one place for a price that is hard to beat! We also recommend you to see our other product that is great for health Omega XL

Cât de bun este efectul sucului verde Organifi pentru pierderea în greutate

Cum utilizați și dozați sucul verde Organifi pentru cele mai bune rezultate? Recomandarea noastră de dozare – Cât de mult suc verde ar trebui să luați? 

Prepararea sucului verde Organifi este foarte simplă. Pentru o singură doză de suc, adăugați doar o lingură de pulbere la 8-12 oz de apă rece. De asemenea, puteți utiliza băutura preferată în loc de apă. Dar vă recomandăm să utilizați apă, astfel încât să vă puteți bucura de aroma naturală care vine de la superalimentele din ea. Dacă decideți să utilizați o băutură, atunci o alegere bună ar fi laptele de migdale sau un alt smoothie.

Potrivit Organifi, sucul este cel mai bine luat dimineața, în fiecare zi. În acest caz, puteți face un discontinue în micul dejun. Dar preferăm să o luați fără perfuzii, pentru a-i permite să funcționeze mai repede și să se absoarbă rapid în organism. 

Există 30 de porții într-o sticlă, iar doza recomandată este de 1-2 porții pe zi. 

doza de suc verde

Cât timp durează pentru organifi suc verde pentru a lucra?

Când luați Organifi, veți experimenta un efect calmant de pace și vă veți simți mai relaxați. Acest lucru se întâmplă de obicei după prima oră sau două. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a reduce indicatorii de stres și alte condiții. De obicei durează câteva zile (3-7 zile). S-ar putea dura până la 2-3 săptămâni pentru a vedea rezultatele la unele persoane. Oricare ar fi cazul, asigurați-vă că îl luați în mod continuu; mai devreme sau mai târziu, veți obține rezultatul dorit.

Potrivit producătorului, ar trebui să utilizați produsul timp de până la 60 de zile înainte de a face concluzii. Puteți solicita o rambursare dacă nu sunteți mulțumit.

beneficii de suc verde

Organifi 2023 clinical trial assessment and results: Is Organifi Green Juice safe to use?

Organifi este în general considerat a fi sigur pentru consum. Este certificat ecologic și autorizat de FDA, precum și toate ingredientele. Deci, nu există nici o îndoială cu privire la autenticitatea sa. Cei mai mulți oameni care folosesc amestec proprietar nu experiență efecte secundare sau reacții adverse. 

În timp ce Organifi nu pretinde că a efectuat studii clinice, sucul verde se face în urma controlului strict al calității și a orientărilor de producție într-o instalație aprobată de FDA. Feedback-ul pozitiv copleșitor cu privire la produsul online este o dovadă că funcționează.

Efectele cele mai vizibile ale sucului sunt, probabil, claritate mentală și creșterea energiei. Mulți utilizatori au spus, de asemenea, că i-a ajutat să piardă în greutate și să facă alegeri alimentare mai sănătoase. 

Organifi suc verde în condiții de siguranță pentru a utiliza

Organifi rezultate înainte și după: nu suc verde într-adevăr locul de muncă, sau este o înșelătorie?

Da, Organifi Green Juice funcționează, mai ales atunci când este utilizat în mod continuu și luat conform instrucțiunilor. Există foarte puține produse vegane (dacă există) care sunt la fel de multe surse bune de proteine, fibre și nutrienți. Deși rezultatele variază în funcție de indivizi, tabelul de mai jos ar trebui să vă ofere o idee despre ce să vă așteptați pe parcurs. 

Durată Rezultat
După două săptămâni
  • După două săptămâni, este posibil să observați o îmbunătățire a texturii pielii. Majoritatea clienților au raportat că pielea lor a avut mai multă strălucire. De asemenea, ar trebui să observați o diferență în greutatea dvs. În mod specific, efectul pulberii asupra greutății ar trebui să înceapă să apară. 
După o lună
  • La o lună, pulberea detoxifică organismul, îmbunătățind sănătatea intestinului. De asemenea, ar trebui să observați efectul său asupra stării de spirit. Mai exact, starea de spirit ar trebui să se ușureze. 
După două luni
  • După două luni, Organifi minimizează stresul și crește calmul. Efectele secundare experimentate din prima săptămână se estompează complet, iar starea obișnuită a corpului este restabilită.
După trei luni
  • În acest moment, ar fi trebuit să înregistrați progrese incredibile în ceea ce privește sănătatea mintală și starea generală de bine. 

Noastre Organifi green juice revizuire și evaluare: Zupoo argumente pro și contra

Organifi suc verde nu este perfect - nici un produs este. Iată câteva dintre cele mai frecvente dezavantaje și dezavantaje ale produsului.

Argumente pro

  • Realizat folosind numai ingrediente naturale
  • Ajută la stimularea imunității
  • Ajută la menținerea intestinului curat
  • Reduce sentimentele de stres 
  • Încetinește îmbătrânirea
  • Detoxifică organismul
  • Sprijină absorbția nutrienților
  • Include numai arome naturale și îndulcitori
  • Fără gluten, lactate și soia
  • Produs vegan complet organic
  • Ajută la controlul poftelor de zahăr
  • Vine cu o garanție de returnare a banilor

Contra

  • Ar putea provoca migrene la unele persoane alergice la tapioca 
  • Un pic cam scump în comparație cu alte sucuri vegane
  • Nu este disponibil într-un magazin local și farmacie
  • Unii utilizatori s-ar putea găsi prea dulce

Organifi Green Juice comentarii pozitive

Organifi suc comentarii on-line au fost cea mai mare parte pozitive. Peste 90% dintre clienții care au folosit produsul și-au exprimat satisfacția. Acestea includ feedback-ul cu privire la brand și cele colectate de la mai multe magazine de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Amazon, eBay, și Walmart. De fapt, brandul are un rating A de la Better Business Bureau, ceea ce este o afacere mare. Cea mai bună parte este că îl puteți returna și primi o rambursare dacă nu sunteți mulțumit. 

Organifi suc verde negativ revizuire

De stabilire a prețurilor este destul de mare atunci când stivuite împotriva altor sucuri verzi pe tejghea. Dar acest lucru este doar pentru că este foarte eficient. Cu toate acestea, puteți obține în continuare o reducere specială dacă achiziționați prin intermediul furnizorului nostru partener. 

Un alt aspect negativ al produsului este că nu este disponibil offline, deci trebuie să-l obțineți prin intermediul site-ului oficial sau al unui magazin online de vânzare cu amănuntul. Unii utilizatori pot experimenta, de asemenea, unele reacții adverse minore, dar acest lucru ar trebui să dispară după câteva zile sau săptămâni de utilizare a produsului. 

Are Organifi suc verde într-adevăr locul de muncă, sau este o înșelătorie

Recenzii organifi pe internet și forumuri precum Reddit sau Consumer Reports:

Cele mai multe comentarii ale clienților despre Organifi pe internet și forumuri sunt în mare parte pozitive. De fapt, ratingurile de 5 stele sunt mai mult decât ceea ce veți găsi pentru orice alt suc verde. 

In fact, the majority of people on Reddit and Quora recommend it as a daily supplement. They believed it helped improve their mental health and maintain a healthy diet. They also said it has a palatable flavor and seems to mix wonderfully compared to other superfood drinks in the market. 

Cu toate acestea, puțini clienți s-au plâns că sticla nu este plină; cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că produsul este vândut în greutate. Au existat, de asemenea, plângeri de câteva efecte secundare, cum ar fi stomac disconfort și diaree, dar acestea sunt de obicei ușoare și minime și nu se întâmplă cu toată lumea. 

A fost Organifi suc verde în rezervor de rechin?

Nu, Organifi suc verde este încă să fie prezentate pe Shark Tank. Deci, nu are nicio legătură cu reality show-ul TV. 

Recenzii pe internet și pe forumuri

Este Organifi suc verde reputație, sau există avertismente despre Organifi suc verde pe internet?

Din toate dovezile disponibile online, Organifi Green Juice este LEGIT. Acest lucru poate fi văzut cu ușurință în modul în care a crescut în popularitate. Majoritatea recenziilor online sunt în favoarea produsului, ceea ce își dovedește legitimitatea în a ajuta utilizatorii să obțină wellness fizic și emoțional fără efecte secundare adverse.

Interesant, Organifi oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pe supliment, ceea ce este minunat! Deci, îl puteți încerca, iar dacă nu sunteți mulțumit de rezultate în prima lună, puteți solicita o rambursare. Astfel, șansele sunt în favoarea ta și nu ai nimic de pierdut!

Ce trebuie să iau în considerare dacă vreau să întrerupă organifi suc verde?

Organifi suc verde se face folosind ingrediente naturale, care sunt benefice pentru sănătatea dumneavoastră în mai multe moduri diferite. Nu există un singur conservant sau produs chimic în produs, deci nu prezintă niciun risc grav pentru sănătate. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice simptome de sevraj, dacă decideți să încetați să-l utilizați. Pe partea mai luminoasă, luarea sucului în mod regulat vă va ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea. 

De unde poti cumpara Organifi suc verde? Organifi compararea prețurilor și oferte de vânzare

Dacă sunteți un cumpărător online înflăcărat, primul impuls ar putea fi să peste cap de la Amazon sau Walmart pentru a achiziționa Organifi suc verde. Dar asta nu ar fi cea mai bună mișcare. Deși produsul este disponibil pe Amazon și pe alte site-uri de vânzare cu amănuntul, cel mai bun loc pentru a-l obține este direct de la producător prin intermediul furnizorului nostru partener. În acest fel, veți economisi până la 8% pe sticlă și asigurați-vă că obțineți sucul original. De asemenea, vă puteți califica pentru unele reduceri și oferte speciale.

Organifi suc verde de vânzare oferta & compararea prețurilor

Puteți cumpăra Suc verde Organifi într-o farmacie?

Nu, nu veți găsi sucul într-un magazin local sau farmacie. În acest moment, îl puteți obține doar online; acest lucru ajută la reducerea duplicității produsului original. 

Organifi Review Concluzie - Experiența și recomandarea noastră

Dacă sunteți tipul ocupat și doriți o modalitate ușoară și eficientă de a vă suplimenta dieta, atunci Sucul verde Organifi este formulat pentru dvs. Există trei motive principale pentru care recomandăm produsul: În primul rând, este convenabil și economisește timp. Dacă nu aveți întotdeauna timp să pregătiți și să mâncați o masă adecvată, sucul va veni la îndemână. Este simplu și rapid de pregătit; trebuie doar să adăugați un domeniu de aplicare în apă rece și să obțineți nutrienții zilnici de care aveți nevoie. În al doilea rând, aceasta va ajuta la îmbunătățirea nivelului de energie și claritate mentala. Acest lucru este, de obicei, cu experiență după prima lună de utilizare. În al treilea rând, are un gust deosebit, mult mai bun decât multe alte pulberi de suc verde. De fapt, unii oameni s-ar putea găsi "prea dulce." Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că sucul Organifi nu este un înlocuitor de masă și nici nu este menit să înlocuiască fructele și legumele pe care trebuie să le consumați zilnic. Este doar un supliment, ceea ce înseamnă că este folosit în esență pentru a "umple golurile" pentru ceea ce sunteți menit să mănânce și pentru a compensa pentru acele zile vă e dor de biți importante, ca atunci când aveți un program încărcat. Acestea fiind spuse, conține multe ingrediente speciale pe care este posibil să nu le obțineți de la smoothie-ul verde normal de casă. Atunci când luate în mod constant, vă puteți aștepta la o îmbunătățire uriașă în starea generala de sanatate.

Organifi Review Concluzie - Experiența și recomandarea noastră

Întrebări frecvente despre Sucul verde Organifi.

Cât costă Organifi și de unde pot cumpăra suc verde la cel mai mic preț?

Există oferte Organifi sau coduri promoționale?

Este posibil să cumpere Organifi suc verde pe eBay și Amazon?

Există critici de organifi suc verde, sau este recomandat să luați suc verde?

Are Organifi suc verde au orice riscuri sau efecte secundare?

Este sigur de a lua Organifi suc verde continuu?

Cine se află în spatele producătorului de suc verde Organifi?

Am nevoie de o rețetă pentru a cumpara Organifi suc verde?

Recenzii utilizatori

Răspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată

four × 4 =

Scris de Dr. Dana Kim
Redactor și editor medical

Dr. Dana Kim este farmacist clinic. Și-a obținut doctoratul în farmacie la Universitatea Illinois din Chicago. A lucrat ca farmacist de perfuzie la domiciliu și a scris comunicări clinice pentru pacienți și profesioniști de mai bine de zece ani. Dr. Kim este, de asemenea, un scriitor pentru familyfoodandtravel.com.

Vezi toate mesajele trimise de Dr. Dana Kim