Bathmate Hydromax 7 Recenzii 2023 ➡️ Hydromax 7 Rezultate înainte și după

Bathmate Hydromax 7 Recenzii

Performanța sexuală a unui bărbat este una dintre cele mai mari surse de mândrie ale sale, iar dimensiunea și puterea penisului sunt principalii contribuitori la această performanță.

Multe companii au creat soluții pentru a ajuta bărbații să devină cei mai buni în dormitor, dar puțini au dezvoltat soluții de succes. O astfel de soluție este Bathmate Hydromax 7, în prezent cea mai bine vândută pompă de penis din lume datorită eficienței dovedite și a nivelurilor ridicate de satisfacție a clienților.

Această popularitate este, probabil, ceea ce a atras cercetătorii să studieze produsul. Potrivit unui studiu recent, mai mult de jumătate dintre utilizatorii Bathmate au raportat câștiguri de dimensiune și sunt mulțumiți de experiențele lor. 

Ce este Bathmate Hydromax 7?  

Hydromax7 este bathmate cel mai bine vandut pompa penisului concepute pentru bărbați de măsurare între 5 și 7 inci. 

Este o pompă de penis mai puternică decât primul său model de hidro-pompă, creat ca răspuns la cererea clienților pentru un instrument mai puternic. 

Producătorul susține că Hydromax 7 este garantat pentru a oferi câștiguri de dimensiune și performanță atunci când este utilizat corect. Există o credibilitate semnificativă la această afirmație, deoarece mai mult de jumătate din utilizatorii pompei intervievat rezultatele raportului în concordanță cu această afirmație.

Bathmate Hydromax 7 este conceput pentru a îmbunătăți puterea sexuală, calitatea erecției și încrederea utilizatorului. Și produsul în prezent standuri ca pompa penisului lider din lume. 

Produs

Baie Hydromax 7

Hydromax 7 Pompa penisului

Beneficii  Stimula fluxul de sânge, sănătate și bunăstare.
Aprobat de medici, testat clinic.
Îmbunătățiți dimensiunea erecției și duritatea.
Efecte secundare Fără efecte secundare
Pachet Hydromax 7 Pompa penisului
Obicei De 3 ori pe zi
Preț $159.00
Expediere Transport gratuit
Evaluare ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
Politica de rambursare 60 de zile

Cum funcționează Bathmate Hydromax 7? Are Bathmate Hydromax 7 într-adevăr locul de muncă?

La fel ca toate pompele hidro Bathmate, Hydromax 7 funcționează prin aplicarea forței blânde a penisului în toate direcțiile prin presiune negativă. Odată ce ați umplut camera cu apă și introduceți penisul în ea, pomparea apei creează încet o presiune negativă în jurul penisului care forțează încet și ușor penisul înainte, lateral, în jos și în sus.

Pe măsură ce penisul se întinde, sângele curge în țesutul său spongios pentru a ocupa spațiul creat în interiorul țesutului erectil. Acest proces duce la o erecție falsă. 

Amintiți-vă că erecția se întâmplă de obicei atunci când mai mult sânge curge în penis decât frunzele. Prin intinderea penisului, intinzi tesutul erectil determinandu-l sa experimenteze micro-ruperea si sa creasca in dimensiuni pe masura ce exercitiul se repeta, la fel cum organismul construieste muschii prin exercitii fizice.

Organismul, la rândul său, răspunde prin creșterea fluxului sanguin în penis, transportând mai mulți nutrienți în țesut pentru recuperare și creștere.  

În timp, țesutul erectil crește în dimensiune și poate găzdui mai mult sânge. Acest lucru duce la erectii mai robuste si un penis mai mare, mai gros. 

Acest lucru înseamnă Bathmate Hydromax 7 într-adevăr, crește lungimea penisului și circumferința. Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Trebuie să faceți exerciții fizice cu instrumentul în mod repetat pentru a obține câștigurile. 

Pentru a înțelege mai bine funcționarea Hydromax 7, luați în considerare mecanismul de haltere pe care sportivii l-au folosit de secole pentru a-și crește masa musculară și dimensiunile generale ale corpului. Concluzia în fiecare caz este consecvența. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât câștigi mai mult. 

Producătorul este atât de încrezător în produs încât oferă o garanție de satisfacție de 60 de zile. Potrivit companiei, sunteți sigur că veți fi mulțumiți de rezultate. Pe șansa de a nu fi, puteți returna produsul într-o perioadă întreagă de 60 de zile și vă puteți recupera banii , fără întrebări. 

Cum utilizați Bathmate Hydromax 7 pentru cele mai bune rezultate?

În primul rând, trebuie să utilizați Bathmate Hydromax corect pentru a optimiza rezultatele și pentru a evita orice disconfort sau risc de leziuni de la exercitarea.

Ca orice exercitiu care implica muschii corpului, abordarea corecta a activitatii iti va influenta direct rezultatele si iti va asigura siguranta. 

În ceea ce privește pompele de penis, cel mai important mod de a evita leziunile este de a pompa încet și de a evita crearea unei presiuni prea mari în interiorul camerei. De asemenea, trebuie sa incepi putin cate putin, pastrand fiecare sedinta la mai putin de cinci minute si crescand pe masura ce corpul tau se obisnuieste cu exercitiul. 

Acestea fiind spuse, iată procedura pas cu pas pentru utilizarea pompei de penis Hydromax 7. 

Pasul 1: Încălziți-vă și relaxați-vă corpul

Fluxul de sânge în penisul tau este important. La fel și starea generală a corpului. Pentru a te pune in cadrul potrivit pentru rezultate optime ale exercitiului, incalzeste-ti corpul la dus timp de pana la cinci minute. 

Vrei să te asiguri că organismul tău este complet relaxat în momentul în care efectuezi exercițiul. Deci, un lucru pe care îl puteți face este să vă relaxați în interiorul căzii sau sub un duș cald timp de aproximativ cinci minute.

Această relaxare este esențială; aceasta va ajuta la stimularea circulației sângelui și să se pregătească corpul pentru răspuns îmbunătățit la pompa penisului. Preparatul ajută, de asemenea, la desfundarea testiculelor, lăsându-le să se încurce sub sigiliul de vid Hydromax 7 pentru mai mult confort.

Pasul 2: Atașați toate accesoriile și umpleți pompa cu apă

Bathmate Hydromax 7 vine cu o serie de accesorii, împreună cu manualul de utilizare pentru a vă ghida cu privire la modul corect de a le utiliza. Înainte de a începe, atașați-le pentru a pregăti dispozitivul. De asemenea, asigurați-vă că închideți supapa de eliberare de pe instrument pentru a menține apa în interiorul camerei. 

Apoi, umpleți camera cu apă fie din cadă, fie din duș, oricare ați folosi. 

Pasul 3: Introduceți penisul în interiorul camerei.

Pentru a introduce penisul, pur și simplu plasați dispozitivul deasupra acestuia, asigurându-vă că este încă flasc în timp ce faceți acest lucru. În acest moment, ar fi trebuit să vă poziționați confortabil în duș sau cadă. 

Doriți să vă asigurați că montați dispozitivul într-o singură mișcare rapidă, dar blândă, pentru a minimiza scurgerile. Apoi împingeți pompa ușor pe baza penisului și eliberați supapa de presiune așa cum este indicat în manualul de utilizare. 

Între timp, țineți dispozitivul ferm împotriva osului pubian pentru a asigura o etanșare strânsă între corpul dumneavoastră și pompă. După cum probabil v-ați dat seama, zona pubiană trebuie să fie curată pentru a obține acest sigiliu etanș. Deci, dacă nu ați ras deja, poate doriți să faceți acest lucru înainte de a începe exercițiul. 

Desigur, acest lucru poate dura unele noțiuni de bază utilizate pentru a dacă nu sunteți obișnuiți să bărbierit, dar în cele din urmă vă dați seama de beneficiile sale multe. Una dintre ele: partenerul tau va avea un timp mai ușor merge în jos pe tine atunci când nu aveți părul pubian. Și, mai important, arăți mai mare atunci când nu ai prea mult păr care să-ți acopere membrul. 

Pasul 4: Presurizați pompa hidro.

După ce ați montat dispozitivul și ați eliberat supapa de presiune, este timpul să creați un vid în jurul organului în interiorul camerei. Pentru a crea presiunea, pompa Hydromax 7 prin mutarea-l în sus și în jos ușor. 

Este esențial să pompați încet pentru a menține clădirea de presiune din jurul penisului blând și confortabil.

Nu doriți să pompa prea mult ca acest lucru poate suprasolicita tesutul erectil si riscul de a provoca un prejudiciu. Din fericire, nu ar trebui să fie greu să se regleze presiunea, deoarece Hydromax 7, la fel ca toate pompele hidro Bathmate, este proiectat pentru a construi presiunea treptat. 

De asemenea, nu ar trebui să presurizați prea mult timp. În schimb, păstrați timpul de utilizare la maximum 15 minute pe zi, luând o pauză la fiecare 5 minute.

Pasul 5: Masați penisul în fiecare interval

Ar trebui să ia o pauză după fiecare 5 minute de utilizare a pompei. În timpul pauzei, masați ușor organul pentru a stimula fluxul sanguin sănătos înainte de a trece la următoarea ședință de 5 minute. 

Pentru a scoate pompa hidro și a lua o pauză sau pentru a încheia sesiunile de zi, apăsați supapa de eliberare a vidului spre interior. Acest lucru va elibera presiunea și va permite dispozitivului să se detașeze de corpul tău. 

Acum, este natura umană să vrea să vadă rezultatele eforturilor lor. Cu toate acestea, pompe penisului nu funcționează peste noapte. Sunteți exercitarea unui set de blocuri musculare, și ca orice exercițiu, muschii au nevoie de timp pentru a dezvolta. 

Asadar, ai rabdare si asteapta-te sa vezi rezultatele treptat, nu peste noapte. În funcție de consistența și biologia corpului, acestea pot avea nevoie de timp pentru a arăta, dar vor veni în cele din urmă. Cel mai important lucru este de a face munca corect. 

Cât timp durează pentru Bathmate Hydromax 7 pentru a lucra?

Penisul tau ar trebui sa apara plin imediat dupa primul exercitiu de 15 minute cu aparatul. Rețineți că aceste câștiguri inițiale sunt temporare și vor dispărea în curând. Potrivit factorilor de decizie Hydromax 7, utilizarea regulată va duce la susținerea câștigurile mai permanent.

Mulți utilizatori raportează astfel de câștiguri permanente după una până la două luni sau mai mult în unele ocazii izolate. Dacă vă numărați printre cei care nu văd rezultatele mai devreme, poate doriți să aveți răbdare și să vă acordați mai mult timp. 

Hydromax7 penis pompa de testare

Cât de mare puteți obține de la utilizarea Bathmate Hydromax 7?

Majoritatea persoanelor care au folosit produsul raport câștigurile de dimensiune medie de aproximativ unul sau mai mulți centimetri. Cei care participă la sondaje după utilizarea pompei de mai multe luni au tendința de a raporta câștiguri de dimensiune mai mult decât utilizatorii noi.

Cei care au folosit produsul de ani de zile tind să obțină cel mai mare. În orice caz, nu trebuie să utilizați produsul în fiecare zi pentru a vă optimiza rezultatele. Trei până la cinci zile pe săptămână ar trebui să fie suficiente. 

În plus, deoarece Bathmate Hydromax 7 este un instrument puternic, luați în considerare păstrarea la 3 seturi de mai puțin de 5 minute fiecare atunci când sunteți nou la exercițiu. Ia pauze de 2 minute între seturi și folosește timpul pentru a-ți masa ușor bărbăția. 

Ca orice exercițiu fizic, trebuie să oferiți corpului timp pentru a se recupera între antrenamente. Deci, asigurați-vă că pentru a lua câteva zile libere. 

Care este ambalajul Bathmate Hydromax 7?

Pachetul de produse conține o nouă pompă de burduf, sistem pivotant, tampon de confort detașabil, supapă de blocare superflow și un ghid de măsurare metric și imperial. 

Bathmate Hydromax 7 2023 evaluarea și rezultatele studiului clinic Bathmate Hydromax 7 2023: Este Bathmate Hydromax 7 sigur de utilizat?

Factorii de decizie Bathmate Hydromax 7 spun că produsul este testat clinic și aprobat de medici. Hydromax 7 este fabricat din materiale special selectate pentru siguranța pielii, care nu sunt ftalați pentru a se asigura că sunt sigure pentru piele. 

Aspen cercetare clinică

Deoarece produsul cuprinde materiale de calitate medicală și a fost supus testelor dermatologice, este corect să spunem că este sigur de utilizat. Compania Bathmate spune că toată gama lor de produse este testată de Aspen Clinical Research, o clinică specializată distinsă. 

Hydromax de succes

Compania vinde, de asemenea, unele accesorii pe care le puteți cumpăra împreună cu Hydromax 7. Acestea au fost, de asemenea, testate separat și certificate pentru utilizare în condiții de siguranță.

În plus, un studiu clinic din 2021 a constatat că mai mult de jumătate dintre utilizatorii Bathmate raportează câștiguri de dimensiune și erecție mai fermă. Nici unul dintre aceste studii recente au găsit nici o plângere cu privire la siguranța Bathmate Hydromax 7. 

Cu toate acestea, observați că Bathmate Hydromax 7 este o pompă penis puternic, deci trebuie să fie blând cu ea, mai ales dacă sunteți doar incepand de a utiliza pompe penisului. 

În mod ideal, nu doriți să aplicați prea multă presiune atunci când pompați sau pompați prea mult timp. Rămâneți în cele 15 minute recomandate pe zi, cu pauze de 2 minute la fiecare 5 minute. Nerespectarea acestor direcții ar putea duce la disconfort sau rănire dureroasă, pe care nu doriți. 

Bathmate Hydromax 7 rezultate înainte și după: Are Bathmate Hydromax 7 într-adevăr locul de muncă, sau este o înșelătorie?

Are Bathmate Hydromax 7 într-adevăr locul de muncă, sau este o înșelătorie Producătorul susține că 92 la sută dintre utilizatori raportează rezultate reale cu seria Hydromax. Majoritatea acestor utilizatori sunt mulțumiți de rezultatele lor. 

Aceste afirmații sunt în concordanță cu rezultatele mai multor sondaje care indică faptul că peste 50 la sută dintre utilizatorii Bathmate raportează câștiguri de care sunt mulțumiți. 

Observați că pompa penisului necesită o rutină pentru a obține rezultatele dorite. Deci, utilizatorii care sunt uimiți de hydromax lor 7 câștigurile pot fi cei care-l folosesc în mod constant. 

Utilizarea inconsecventă poate duce la rezultate suboptimale, care este cauza probabilă pentru restul de 8 la sută în raportul de satisfacție a utilizatorului Bathmate. 

Oricare ar fi cazul, suficiente dovezi indică eficacitatea Bathmate Hydromax 7, deci merită încercat. Trebuie să-l utilizați în mod regulat pentru a vă optimiza rezultatele și pentru a profita la maximum de achiziția dvs. 

Compania spune că ar trebui să vedeți rezultate vizibile, de durată în termen de o lună de utilizare, dacă sunteți consecvent. 

Baie Hydromax 7 rezultate după două săptămâni: Dacă utilizați dispozitivul pentru prima dată, penisul ar trebui să apară plumper după primele 15 minute de utilizare. Acest lucru se poate întâmpla în mod repetat în zilele următoare primei utilizări, văzând penisul arata mai mare după fiecare exercițiu de pompare. Dar așteptați-vă ca creșterea să se estompeze după un timp. 

Nu există dovezi care să sugereze modificări vizibile de durată în lungime sau circumferință după primele două săptămâni. Rezultatele reale pot dura mai mult de două săptămâni pentru a apărea. 

Bathmate Hydromax 7 rezultate după o lună: Dacă utilizați Hydromax 7 în mod constant pentru o lună întreagă, ar trebui să înceapă să observați unele creșteri vizibile în lungimea și circumferința penisului.

Exercitarea trei până la cinci zile pe săptămână este recomandat pentru a vedea rezultate notabile în termen de o lună. În timp ce corpurile unor oameni vor răspunde mai bine și mai rapid la dispozitiv, alții ar putea fi nevoiți să aștepte puțin mai mult pentru a vedea rezultatele dorite.

Bathmate Hydromax 7 rezultate după două luni: La sfârșitul a două luni, majoritatea Bathmate Hydromax 7 utilizatori de obicei raport rezultate. Acest lucru explică de ce cumpărătorii se întorc cu greu pentru banii lor, chiar dacă compania oferă o garanție de returnare a banilor de 60 de zile. 

Bathmate Hydromax 7 rezultate după trei luni: După trei luni, cei mai mulți oameni de obicei raport câștiguri semnificative de dimensiune cu creșteri vizibile în lungimea penisului și circumferință.

Cu cât faceți mai multă mișcare, cu atât mai multe câștiguri vizibile ar trebui să vedeți.

Baie Hydromax 7 rezultate

Noastre Bathmate Hydromax 7 revizuire și evaluare: Bathmate Hydromax 7 argumente pro și contra

Din experimentele noastre și feedback-ul de la utilizatorii reali, Bathmate Hydromax 7 funcționează într-adevăr pentru a oferi unele rezultate satisfăcătoare atunci când sunt utilizate în conformitate cu instrucțiunile producătorului. 

O bună secțiune a utilizatorilor rapoarte văzând creșteri în dimensiune câteva săptămâni după utilizarea Hydromax 7. Mai sunt însă și alții care s-au plâns că nu văd rezultatele pe care le așteptau. Am aflat că unii dintre acești oameni au folosit dispozitivul o dată sau de două ori pe săptămână la o sondare ulterioară. 

Mergând de instrucțiunile producătorului, este esențial să rețineți că una sau două zile pe săptămână nu poate fi suficient timp pentru a obține rezultatele dorite cu orice pompă de penis. Cu toate acestea, aici sunt argumentele pro și contra asociate cu dispozitivul. 

Bathmate Hydromax 7 argumente pro

  • Pompa hidro Bathmate are un tampon de confort pentru a amortiza baza penisului în timpul mângâierii.
  • Hydromax 7 este cea mai bine vândută pompă hidro mid-range de pe piață.
  • Este fabricat din materiale sigure pentru piele, de calitate medicală și certificat ca fiind sigur de către o companie de cercetare de top.
  • Dispozitivul crește lungimea și circumferința prin aplicarea presiunii asupra bărbăției în toate direcțiile.
  • Dispozitivul poate lucra cu un accesoriu pentru inelul penisului pentru a susține o erecție.
  • Dispozitivul este disponibil în diferite culori din care puteți alege.

Bathmate Hydromax 7 contra

  • Hydromax 7 este limitat la persoanele care măsoară 5 până la 7 inci lungime, lăsându-i pe cei din afara acestui interval.
  • Produsul poate fi scump pentru unii potențiali utilizatori.

Bathmate Hydromax pozitiv review

Bathmate Hydromax Negativ Review

Bathmate Hydromax 7 Negative Review

Bathmate Hydromax 7 comentarii pe internet și forumuri precum Reddit:

Hydromax 7 a obținut câteva recenzii foarte pozitive pe internet pe platforme precum Reddit. În timp ce câțiva recenzenți sunt mai puțin mulțumiți de rezultatele lor, majoritatea sunt mulțumiți de câștigurile pe care le-au obținut din utilizarea Hydromax 7. 

Este Bathmate Hydromax 7 reputație, sau există avertismente despre Bathmate Hydromax 7 pe internet?

Cercetările noastre nu au scos la iveală niciun avertisment real despre Bathmate pe Internet. O mare parte din informațiile disponibile pe diferite platforme online cu privire la Bathmate Hydromax 7 sunt pozitive, mulți utilizatori luând în considerare actualizarea la un model mai mare, deoarece și-au depășit Hydromax 7. 

Produsul pare să funcționeze destul de bine pentru majoritatea cumpărătorilor. Acest lucru dă crezare afirmației că produsele Bathmate, cum ar fi Hydromax 7 sunt cele mai răspândite pompe de penis la nivel mondial. Pe baza experienței clienților lor, Bathmate este un brand de renume, cu o acoperire globală semnificativă.

Am simțit că succesul lor este direct asociat cu calitatea și fiabilitatea produselor pe care compania le produce și le vinde.  

Ce trebuie să ia în considerare dacă vreau să întrerupă Bathmate Hydromax 7?

Singurul lucru de luat în considerare atunci când se gândesc de a întrerupe Bathmate Hydromax este, probabil, doar posibilitatea de a pierde pentru câștigurile potențiale de dimensiune și performanță. În caz contrar, nu există nici o amenințare reală asociată cu întreruperea utilizării Hydromax 7. Puteți opri întotdeauna de utilizare atunci când nu puteți ține pasul pentru un motiv oarecare și relua orice moment puteți. 

De unde poti cumpara Bathmate Hydromax 7? Bathmate Hydromax 7 compararea prețurilor și oferte de vânzare:

Este întotdeauna cel mai bine să achiziționați produse Bathmate, cum ar fi Hydromax 7, de pe site-uri de comerț electronic de încredere cu acreditări verificate ale vânzătorului sau de pe site-ul companiei. site-ul oficial al companiei.

Cumpărarea direct de pe site-ul oficial Bathmate este o modalitate excelentă de a vă bucura de cele mai bune prețuri și garanții de calitate. De asemenea, au întotdeauna oferte și cupoane de care vă puteți bucura atunci când faceți cumpărături acolo. 

De unde poti cumpara Bathmate Hydromax 7

Puteți cumpăra Bathmate Hydromax 7 într-o farmacie?

Produsele bathmate nu sunt disponibile pentru cumpărare la ghișeu. Există sex shop-uri în diferite locații care vând, de asemenea, produse Bathmate, cum ar fi Hydromax 7, dar este dificil să se determine legitimitatea lor.

Datorită cererii ridicate de produse pentru îmbunătățirea masculină, escrocii ar putea să vă vizeze cu un produs de calitate inferioară. Cumpărarea de pe site-ul companiei site-ul oficial al companiei este cel mai bun mod de a vă proteja de eventualele contrafaceri.

Bathmate Hydromax 7 Concluzie de revizuire - Experiența și recomandarea noastră:

Hydromax7 este un excelent dispozitiv mid-range, în special pentru persoanele care au încercat pompe de penis înainte. Reprezintă un upgrade semnificativ care vă ajută să vă optimizați rezultatele. 

Chiar dacă ar putea fi pe partea mai scumpe pentru unii utilizatori anteriori pompa penisului, veți găsi complet în valoare de câțiva dolari în plus. În mod ideal, produsul reprezintă un plus de confort, siguranță și, mai presus de toate: câștiguri suplimentare. 

Întrebări frecvente despre Bathmate Hydromax 7

Cât costă Bathmate Hydromax 7 și de unde pot cumpăra Bathmate Hydromax 7 la cel mai mic preț?

Există orice Bathmate Hydromax 7 oferte sau coduri promoționale?

Este posibil să cumpărați Bathmate Hydromax 7 pe eBay și Amazon?

Există critici de Bathmate Hydromax 7, sau este recomandat să ia Bathmate Hydromax 7?

Bathmate Hydromax 7 are riscuri sau efecte secundare?

Este sigur de a lua Bathmate Hydromax 7 continuu?

Cine se află în spatele producătorului de Bathmate Hydromax 7?

Cum de a curăța Bathmate Hydromax 7?

Când ar trebui să utilizați Bathmate Hydromax 7?

Surse

  • https://bathmatedirect.com/?oid=1&affid=1339&source_id=sitename
  • https://ca.officialhydromaxpump.com/products/hydromax7?oid=2&affid=692&chan=ppc&gclid =
    Cj0KCQjwrJOMBhCZARIsAGEd4VES4znR3DDef3LP3gSQU2EBTvTtYtq3bGuHpFF_kdWt3UZU7E8IvCIaAimREALw_wcB
  • https://obsessionrouge.com/bathmate-reviews-hydromax-hydroxtreme-hydro/#bathmate-hydromax-7-review
  • https://www.kryolifehealth.com/penis-pumps/bathmate-hydromax7-review/
  • https://www.ebay.fr/itm/182032953225?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=709-53476-19255-0&campid=5338722076&toolid=10001
  • https://www.restorephysio.co.nz/online-store/mens-products/bm-hydromax-7-detail
  • https://www.youtube.com/watch?v=42qbxswtJZk

 

Recenzii utilizatori

Răspuns

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată

2 + 17 =

Scris de Dr. Dana Kim
Redactor și editor medical

Dr. Dana Kim este farmacist clinic. Și-a obținut doctoratul în farmacie la Universitatea Illinois din Chicago. A lucrat ca farmacist de perfuzie la domiciliu și a scris comunicări clinice pentru pacienți și profesioniști de mai bine de zece ani. Dr. Kim este, de asemenea, un scriitor pentru familyfoodandtravel.com.

Vezi toate mesajele trimise de Dr. Dana Kim